Skriv ut detta Sida

Verksamhet och vision

 

Årets företagare i Bergs kommun

Innosund tar emot priset som årets företagare i Bergs kommun

Innosund AB är ett företag som erbjuder tjänster och produkter inom energi, miljöinnovation- och modern elektronik.

Innosund startades 2006 av VD Martin Borin med grundidén att hjälpa privatpersoner och företag med reparationer av elektronikprodukter i stället för att slänga dem och köpa nya. Det blev en nästan omedelbar framgång och inom ett år så hade Innosund ett stort antal kunder över hela Norden.

Företaget växte med fler medarbetare och med tiden blev det naturligt att expandera på nya områden. Den förnyelsebara energisektorn var en elektronik-intensiv bransch i stark tillväxt redan 2009, så nästa steg för Innosund blev att kliva in på solenergimarknaden. Det föll väl ut och inom kort hade Innosund ett stort antal  anläggningar ute i drift. Fem år senare är vi idag en av de största leverantörerna av små- och stora solcellsanläggningar i mellannnorrland med höga ambitioner att växa ytterligare de närmaste åren.

Innosunds tre affärsområden är:

Elektronikreparationer

Så arbetar vi: Vi tar emot komponenter via postpaket, diagnostiserar dem, reparerar dem och skickar tillbaka komponenten inom c:a en vecka. Vi har ett flertal elektroniklabb bemannade med kunniga ingenjörer och tekniker som är vana att hantera det mesta. På dessa sidor  hittar du information om våra bilelektronik-reparationer. För övriga reparationer, skicka oss ett mail med felbeskrivning och information eller använd vår chatt, så ger vi svar på om vi reparerar det du behöver.

Solenergi

Vi projekterar, säljer och installerar små och stora Solcellsanläggningar sedan 2009. Montering erbjuder vi själva i Jämtlands län och säljer färdiga Solcellspaket för distribution över hela Sverige. Om du funderar på vad Solceller kan göra för dig  så kan du börja med att läsa vår information om vanliga frågor här och sedan fylla i vår Offertautomat så ger vi dig ett förslag (utan kostnad eller  förpliktelser) för just din fastighet.

Innovation och utveckling inom miljö- och energielektronik.

Det här är Innosunds Research & Development-avdelning (som vi av naturliga skäl bara kan skriva lagom mycket om.) Här tittar vi kontinuerligt på framtidens energifrågor samt utvecklar samarbeten och lösningar för de utmaningar samhället står inför. Ackumulatorteknik, elbilsområdet, m2m, energistyrning och nya sätt att implementera Solenergi är saker som bearbetas i våra lab och konferensrum, för att med tiden utvecklas till nya erbjudanden.

 

 

 

Permalänk till denna artikel: http://innosund.com/verksamhet-och-vision/