Skriv ut detta Sida

Tjäna 32000 kr / år i 50 år

Tjäna 32000 kr / år i 50 år

Våran nya produktlinje tillsammans med BMW ägda SolarWatt

Från och med 1 januari 2015 är det lönsammare än någonsin att satsa på solceller. Det finns inga risker alls, all avbetalning sker inom tio år, både för privat och företag och ersättningen är så hög som upp till 2,2 kr / kWh. Vi kan med lätthet säga att det är den bästa investering du kan göra.

Det är helt enkelt en sedelpress som du köper. Vi kommer under våren med nya finansieringslösningar som gör det enklare än någonsin att sätta upp sin solcellsanläggning. Vi kommer med nya nyheter på vår hemsida varje vecka.

I mars startar vi med installationer, beställ Er anläggning så snart det är möjligt så planerar vi in installationen så att ni kan börja tjäna pengar så snart som möjligt. Avkastningen på satsat kapital är ända upp till 10% / år.

Begär en offert, gå in på hemsidan och läs eller ring oss så berättar vi hur du kommer igång med att tjäna pengar så snart som möjligt. Fulla garantier och du är garanterad avkastning som ökar mer och mer för varje år.

Med våran nya produktlinje som produceras av BMW ägda Solarwatt är du garanterad bästa kvalité och elproduktion utöver det vanliga i över 50 år.

Vi har alltid bästa kvalité till bästa pris på alla komponenter i anläggningen för allas trygghet, en säker avkastning och lång livslängd. Vi har egna team som kommer ut och monterar din anläggning helt nyckelfärdig för din trygghet och en garanterat lång livslängd på solcellsanläggningen. Hemsidan uppdateras ständigt med ny information och vi håller alltid koll på vart du får den bästa ersättningen och vad som passar just dig.

Vi har även energistyrningar för en ännu bättre totalekonomi på hela fastigheten och du kan ha total kontroll och kan styra din fastighet vart du än befinner dig i världen. Även elbil kommer att finnas som tillval till anläggningen genom vårt samarbete med BMW, med elbil blir din investering ännu lönsammare.

Carportar, uteplatser, fasader.

Vi har alla möjligheter att bygga tak bara med solceller om så önskas.

Lagring

Även lagringslösningar för att ta tillvara den egna energin helt kommer under året. Många saker utvecklas nu i snabb takt och vi följer utveklingen och uppdaterar hemsidan och våra kunder ständigt om läget på solcellsmarknaden.

På hemsidan hittar du mera information. Hittar du inte information där så ring oss så berättar vi hur det fungerar.

http://innosund.com

Vi har också offertautomaten där du direkt kan fylla i dina uppgifter så får du en anpassad offert just för dig.

http://innosund.com/energy/offert/

Ambassadör

Vi har också rabatt möjligheter som vi gärna berättar mera om när ni kontaktar oss.
T.ex. vill du bli Ambassadör för just din by eller ditt område så har du stora möjligheter att till och med få din solcellsanläggning helt gratis. kontakta oss så berättar vi mera.

 

"Från

Permalänk till denna artikel: http://innosund.com/tjana-32000-kr-ar-50-ar/