Skriv ut detta Sida

Om våra Solcellsanläggningar

Innosund har egen fabriksrelation och import av Tyska högkvalitetspaneler anpassade för nordiskt klimat.

En sändning med Solcellspaneler från Tyskland anländer hos Innosund och förbereds för installation på Svenska tak och gårdar.

Intresset för Solcellsanläggningar växer för varje år i hela världen. Innosund började redan 2009 att importera, projektera, sälja och installera solcellsanläggningar och vi har över tid noga valt ut de produkter som fungerar bäst i vårt Nordiska klimat.

För att välja ut de bästa produkterna åker vi varje år på Internationella mässor för att träffa representanter för världens alla fabriker, utvärdera komponenter samt hålla oss ajour med nyheter och produktutveckling. Idag har vi egen import och nära fabriksrelation med tillverkare av några av de absolut driftsäkraste lösningarna på marknaden.

Vi importerar våra Solcellspaneler från Tysk fabrik och en produktlinje som kvalitetssäkrats och certifierats för nordeuropeiska och Nordiska förhållanden av Fraunhofer Institute. Panelerna kommer med minimum 25 års effektgaranti och har en livslängd på mer än 45 år.

De Invertrar (omvandlare) vi erbjuder kommer från Kostal och SMA. Invertrarna kan fås med IP-klassning som klarar utomhusinstallation för drift i temperaturer mellan cirka +60 och -35 grader Celsius.

Den solcellsanläggning du köper av oss är noga utvärderad och konstruerad för att hålla i decennier med ett minimum av underhåll.

 

En Solcellsanläggning består i grunden av följande komponenter:

Paneler Det är dessa som monteras på mark eller tak och omvandlar solljus till elektricitet (likström).

Inverter Invertern tar emot likströmmen från panelerna och omvandlar den till 380V trefas för vidare inkoppling på din befintliga elcentral. Invertern har också diverse styrelektronik och signalutgångar så att den kan övervakas över Internet, avläsas från en smartphone m.m.

Fästen Panelerna monteras på tak eller mark med aluminiumprofiler och tillbehör i olika konfigurationer som anpassas för varje installation.

Anslutningsutrustning Kablage, kontakter och brytare. Panelerna kopplas samman med DC-kabel, som dras angiven väg till Inverter och elcentral.

Solceller från Innosund

Innosund projekterar Solcellsanläggningar från små villor till stora företagsfastigheter. Helentrepenad från offert till driftsättning.

Permalänk till denna artikel: http://innosund.com/om-vara-solcellsanlaggningar/